HOME
HOME
CONTACT
garderobe001004.jpg
OVER MIJ
KLEURADVIES
STIJLADVIES
VISAGIE
GARDEROBEPLANNING
TARIEVEN
CONTACT
Personal shopping
KADOBON
garderobe001002.jpg
‘Investeer in een goed geplande garderobe. Je creëert hiermee rust in je hoofd maar ook ruimte en overzicht in jouw kast.’
Je zult het wel herkennen: een kast vol kleren en toch niets hebben om aan te trekken?! In aanvulling op een kleur- en stijladvies biedt een goed geplande garderobe een uitkomst.
Nu je weet welke kleuren jou het meest flatteren, met welke kledingstukken jouw figuur het best tot zijn recht komt en wat jouw stijl is, kun je kritisch kijken welke kledingstukken mogen blijven en welke kledingstukken op zoek moeten naar een nieuwe eigenaar. Daarnaast bekijken we welke kledingstukken nog ontbreken in jouw kast om goede combinaties te kunnen maken.
Het eindresultaat zal zijn dat je een goede, bruikbare garderobe opbouwt met daarin een aantal combinaties die bestaan uit basiskledingstukken – gebruikmakend van de basiskleuren uit jouw kleurenpalet - aangevuld met kledingstukken die aan mode onderhevig zijn. Basisstukken hebben een langere ‘houdbaarheidsdatum’, ze zijn minder modegevoelig, waardoor je ze minder snel hoeft te vervangen. Het enkel vervangen van kledingstukken die wel modegevoelig zijn, levert op termijn een kostenbesparing op.


Wat levert een goed geplande garderobe op?

• meer combinatiemogelijkheden met minder kleding
• gerichter nieuwe kleding kopen: op basis van jouw juiste kleuren, stijl en lichaamsbouw
• tijdwinst
• en ………..geldbesparing!
Shoppen! Voor de een pure ontspanning, voor de ander een straf. Sommigen trekken er de hele dag voor uit; anderen leven zich in één winkel uit en kopen daar hun outfits voor het hele seizoen.
 
Style-your-Image kan namens jou op zoek gaan naar kleding die bij je past, gelet op je persoonlijkheid, je wensen, jouw seizoenstype, je lichaamsverhoudingen en jouw stijl.

Ben je niet opgewassen tegen die agressieve verkoopppraatjes en wil je voorkomen dat je straks weer met kleding thuiskomt die je eigenlijk toch niet draagt, dan kan Style-your-Image jou tijdens het shoppen voorzien van goede onafhankelijke adviezen.

Shoppen kan overal………maar zeker in de stad Maastricht!