HOME
HOME
CONTACT
kleuradvies001003.jpg
OVER MIJ
KLEURADVIES
STIJLADVIES
VISAGIE
GARDEROBEPLANNING
TARIEVEN
CONTACT
'Jij verdient meer dan standaard.'
KADOBON
Je zult het ongetwijfeld al eens ervaren hebben: je zag dat mooie jasje in de winkel hangen en wist meteen DIE IS VAN MIJ! Maar telkens als je dat jasje draagt, krijg je de vraag: ‘Voel je je niet zo goed, je ziet zo bleek’.

En waarom krijg je altijd complimenten als je juist die ene jurk draagt. Reacties van: ‘Wat zie je er goed uit!’, of ‘Mooie haarkleur, pas naar de kapper geweest?’

Heb je je nooit afgevraagd hoe dit komt? Het is de kleur die het verschil maakt. Het effect van kleuren op onze 'uitstraling' is groter dan wij ons realiseren!

Iedereen draagt van nature kleuren bij zich: jouw persoonlijke, unieke kenmerken. Dit zijn je huid- haar- en oogkleuren. Juist deze combinatie maakt dat bepaalde kleuren jou flatteren, je een frisser uiterlijk geven en je doen stralen. Andere kleuren daarentegen doen minder of niets voor jou, ze geven je een vermoeide indruk en voegen niets toe aan het geheel.

Herken jij dit en wil jij weten wat jouw beste kleuren zijn? Style-your-Image weet hier een antwoord op.
 
Bij de eerste afspraak van een kleurenanalyse wordt gewerkt met stroken en verschillende kleurdoeken die kort bij jouw gezicht gedrapeerd worden. Jij kijkt mee in de spiegel en ziet wat al die kleuren met jou doen. Jij zult getuige zijn van de kleuren die het mooist harmoniëren met de kleuren die jij bij je draagt. Deze kleuren zullen je laten stralen.

Bij deze kleurenanalyse wordt eerst jouw dominante seizoen bepaald: lente, zomer, herfst of winter. Maar er wordt verder gekeken. Omdat elk mens uniek is, is niemand als ‘standaard’ in hokjes te duwen. Kortom, het ene zomertype is het andere zomertype niet. Je kunt nog dezelfde haarkleur hebben als je zus, maar toch kan er een groot verschil bestaan tussen de kleuren die jullie goed staan. Door het gebruik van een geautomatiseerd analysesysteem maakt Style-your-Image binnen de seizoenstypes ook nog onderscheid tussen extra licht, licht, medium, donker en constrasterend. Deze verfijning komt tot uiting in jouw persoonlijk samengesteld kleurenpalet. De kleurenanalyse wordt afgerond met een dagmake-up. De kleuren van de make-up zijn daarbij afgestemd op de kleuren van jouw palet. Dus ongeacht de trends, deze kleuren zullen je altijd laten stralen.

Een kleurenanalyse is niet alleen erg leuk, maar vooral interessant om te laten doen. Als je wilt, krijg je tijdens een tweede bijeenkomst specifieke handvatten om het speciaal voor jou op maat gemaakte kleurenpalet te hanteren. Dit handzame palet bestaat uit jouw 42 beste kleuren. Je leert om kleuren die je gebruikt in je kleding, make-up, accessoires en haarkleuren, af te stemmen op de kleuren die je van nature bij je draagt waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Daarnaast is het een goede ondersteuning op weg naar een bruikbare garderobe, een garderobe waarbij verschillende kledingstukken op basis van hun kleuren goed met elkaar gecombineerd kunnen worden.
‘Ontdek jouw mooiste kleuren, haal het beste uit jezelf en laat zien wie je bent!’
Bianca Janssen Copyright 2013
style-your-image.nl