HOME
Bianca Janssen Copyright 2013
HOME
CONTACT
style-your-image.nl
overmij001004.jpg
OVER MIJ
KLEURADVIES
STIJLADVIES
VISAGIE
GARDEROBEPLANNING
TARIEVEN
CONTACT
Het is heerlijk om op zoek te gaan naar nieuwe kleding en verschillende stijlen en stoffen met elkaar te combineren. Veel van mijn kleding maak ik zelf. Het is een manier om mijn creativiteit de ruimte te geven, maar ook om me te onderscheiden van anderen.
  
Ik vind het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Daarbij gaat het niet om dure merkkleding; het gaat erom dat je weet wat je kunt dragen en wat je beter niet kunt doen. Je lichaamsbouw is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Veel mensen kennen hun eigen lichaam niet goed genoeg en maken daardoor kledingkeuzes die hun allerminst flatteren en juist de aandacht vestigen op datgene wat ze misschien liever zouden camoufleren. In mijn baan als personeelsadviseur heb ik dit vaak ervaren. Een te strakke rok, te lange mouwen, een te korte stropdas, een overdaad aan juwelen of te veel make-up, leiden uiteindelijk af van de boodschap die iemand wil overbrengen.
Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten stralen. Stralen door het gebruik van de juiste kleding en de juiste kleuren welke zijn afgestemd op de kleuren die ze van nature bij zich dragen. En daar gaat het om: mooi - mooier - mooist!

Het is dankbaar om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar hun 'mooiste ik'. Als ze na hun bezoek aan Style-your-Image ontdekken dat ze er geweldig uit kunnen zien en hiervan overtuigd zijn, dan is mijn missie geslaagd.
KADOBON
Bianca Janssen
Het is altijd mijn passie geweest: mode, kleding, sieraden, schoenen, tassen .....
Kleurrijke en stijlvolle groet,
Bianca