HOME
Bianca Janssen Copyright 2013
HOME
CONTACT
style-your-image.nl
visagie001005.jpg
OVER MIJ
KLEURADVIES
STIJLADVIES
VISAGIE
GARDEROBEPLANNING
TARIEVEN
CONTACT
Gelegenheidsmake-up
KADOBON
Wil je voor dat ene feest of die speciale gelegenheid er extra mooi uitzien, maar heb je geen tijd of geen zin hier veel voor te doen, laat je dan lekker verwennen met een passende make-up.
 
Of ga jij binnenkort de mooiste dag van je leven beleven en wil je er als bruid op je mooist uitzien? Een aantal weken voor de trouwdatum bespreken we jouw wensen. Tijdens deze proefsessie is het mogelijk verschillende make-up stijlen uit te proberen, net zolang tot je helemaal tevreden bent met het resultaat. Vervolgens kom ik op de trouwdag bij jou thuis om de afgesproken make-up aan te brengen.
Aan de hand van de gegevens van jouw kleurenanalyse stemt het computersysteem jouw make-up kleuren samen.
 
Style-your-Image werkt met een uitgebreid assortiment make-up producten van Art of Image.
Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en zijn dierproefvrij.
Bij de kleurenanalyse behoort een uitgebreid make-up advies. Make-up is, naast je kleding, eveneens een belangrijk onderdeel van je persoonlijke verzorging. De make-up moet je schoonheid versterken en passen bij je persoonlijkheid, je wensen en je gelaatstrekken. Goede make-up in jouw juiste kleuren maakt dat je er gezond en fris uitziet. Met behulp van make-up kun je mooie aspecten in jouw gezicht accenturen en de minder mooie camoufleren, zolang het totaalbeeld maar in evenwicht is.